ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η BioNTech ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΔΙΣ € ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Mainz ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ !!!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η BioNTech ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΔΙΣ € ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Mainz ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλεόνασμα δισεκατομμυρίων στον προϋπολογισμό

Πηγή φόρου η BioNTech: Η πόλη Mainz θέλει να είναι απαλλαγμένη από χρέη μέχρι το τέλος του 2022 https://www.swr.de/swraktuell/rheinland-pfalz/mainz/biontech-millionen-finanzieren-biotechnologie-standort-100.html

«Αυτό είναι ιστορικό», λένε από το δημαρχείο του Μάιντς. Η εταιρεία ανάπτυξης εμβολίου κατά του κορωνοϊού BioNTech γίνεται μια φουσκωτή φορολογική πηγή για την υπερχρεωμένη πόλη.

Το πλεόνασμα στον προϋπολογισμό του Mainz φέτος αναμένεται να είναι περίπου 1,09 δισ. ευρώ. Ο δήμαρχος Michael Ebling (SPD) και ο οικονομικός διευθυντής Günter Beck (Bündnis 90 / Die Grünen) το ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου. Το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος είναι πιθανό να είναι πληρωμές εμπορικών φόρων από την BioNTech. Οι εκτιμήσεις υποθέτουν περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Το επόμενο έτος, η πόλη του Μάιντς αναμένει ξανά πλεόνασμα σχεδόν 500 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Beck είπε ότι η διεύθυνση εποπτείας και υπηρεσιών ADD θα αναγνωρίσει την πόλη του Mainz ως απαλλαγμένη από χρέη στο τέλος του επόμενου έτους. Το τρέχον επίπεδο χρέους στο Μάιντς είναι περίπου 1,3 δισ. ευρώ.

Η Mainz θέλει να επενδύσει στο μέλλον με τα φορολογικά έσοδα από την BioNTech

Η πόλη του Μάιντς είναι χαρούμενη για τα κέρδη δισεκατομμυρίων δολαρίων της Biontech

Τα στοιχεία που δημοσίευσε η Biontech τη Δευτέρα ήταν εντυπωσιακά: Το πρώτο τρίμηνο του 2021, η φαρμακευτική εταιρεία είχε πωλήσεις περίπου 2,05 δισ. ευρώ. Το τελικό αποτέλεσμα για την Biontech ήταν ένα κέρδος άνω του 1,1 δισ. ευρώ. Πριν από ένα χρόνο, η εταιρεία βιοτεχνολογίας με έδρα το Μάιντς παρουσίασε ζημιά περίπου 53 εκατομμυρίων ευρώ.

……..

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ BioNTech

wikipedia

……………..

ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ …

Αυτοκτονία Γερμανού γιατρού Νεκρός είναι ο Γερμανός γιατρός Dr. Tomas Gentzes προϊστάμενος της κλινικής του Chemnitz στην Γερμανία μετά την πτώση του από τον τελευταίο όροφο της κλινικής  στο Flemmingstrasse.

Ο θάνατος του Dr. Tomas Gentzes αποδίδεται σε αυτοκτονία καθώς φέρεται να άφησε επιστολή στην οποία αναφέρεται ότι…

………………………………………………………………….

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια